362 160 - 4 vjíždí do tunelu Ejpovice

362 160 - 4 vjíždí do tunelu Ejpovice

362 160 - 4 vjíždí do tunelu Ejpovice

Není to 100% přesně vím to, ale vyměnil jsem ty tubusy za přesnější modely :) + jsem se pokusil mírně upravit okolí přidal gabiony + nějakou tu vegetaci mírně, tak snad lepší než předtím alespoň o kousek lepší :) Tunely bych udělal blíže k sobě jak mají být, avšak model je jako Spline a svahy trávy by zakrývali vnitřek tunelů, když bych je dal k sobě, opravdu bych musel sehnat takové tunely jako spline bez svahů nebo si to vyrobit sám no :) ještě by bylo super, když by ten tunel měl navázanou kolej a nemusel bych jí tam dělat zvlášť + troleje atd. prozatím tedy tak :)

bačiz

Snaha je super, ale druhá věc je to, že by se hodilo ukázat to trošku z výšky. Já osobně bych rád viděl, jak to kolega vypracoval i v okolí tohoto betonového monstra. Dle mého by to bylo opravdu zajímavější udělat screen tohoto rázu a pak i zabrat okolí, než (jak bylo napsáno níž) několik screenů téměř totožného rázu :) samozřejmě jestli kolega jezdí tzv. v cabu, tak to sem střelit rovnou z tohoto pohledu.

3.6.2019 23:38
baran40

auto2: Měříš dvojím metrem a jeden z nich je ten tvůj. Buď objektivní...

2.6.2019 13:14
Krovva

auto2: To je mi jasné, z vašich screenů je to vidět :) jste/ jsi skvělý stavitel o tom nepochybuju, ale já teprve jsem na "začátku" a myslím, že to není uplně katastrofální pro začátek. Ale díky, za názor(y) nicméně, screeny si budu dávat jak uznám za vhodný a stavět si budu dál :) buď to projde nebo ne, ale nechápu proč se ty dva odstranily, když na nich jsem neviděl nic špatného z prostředí trainz to bylo a zas taková hrůza to nebyla, že by se na to nedalo koukat...

2.6.2019 9:43
auto2

řekl bych že vim co řikám - píšu , už sem něco natáhl v trs

2.6.2019 8:52
Krovva

A jak bych to měl podle tebe udělat? 1. Štěrk textura je tam jen provizorně vím že to tam je vybetonovane atd jezdím denně tam, jen najít a pak to do hry aplikovat, o drátech vím a opravím je i se snažím alepoň trochu střídat troleje aby byl drát kmital pořád zprava doleva atd, natahování tunelu jako spline a koleje atd trvalo to mě skoro půl dne než jsem to udělal alespoň tak na oko. Super na tom je ze alespoň se to tomu místu podobá a ještě jsem neviděl kdo by ten úsek vůbec dělal tak jsem osobně za to rád :) že ve hře si můžu pojezdit na podobné trase není to dokonale vím to, je to spíše taková polosmyslena mapa, ale snažím se co nejvíc to zatím svedu to postupně stavět k předloze a postupem času se třeba zlepším či nikoliv ale to co je super ta trasa alepoň podobně vypadající bude. Když ji nikdo asi nestaví a možná bych se jí ani nedočkal od nikoho ke stažení tak holt musím sám.

2.6.2019 7:55
auto2

dokážu ocenit snahu ale natáhnout pár splinů není umění

2.6.2019 7:43
auto2

tady je tráva a jinak nic , drát mimo plocha která má něco jako štěrk promin ale co je super ???

2.6.2019 7:42
Krovva

Auto2:!!!!!!! Jak můžeš tvrdit že to je o ničem!! Nedokazes ocenit snahu a ještě si slepý že nevidíš rozdíly a pak taky jiní si tu dávají Screenu i vícero atd a nechápu proč ty screeny mažete, když téma splňují.... AdyYTTrainz: děkuji opraví m

2.6.2019 7:36
auto2

tak to udělej a nepiš o tom - dej sem jeden screen a ne x o ničem

2.6.2019 7:19
AdyYTTrainz

oprav si drat(y)

1.6.2019 21:51
Komentovat mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.