Konečně pod proudem...

Konečně pod proudem...

Konečně pod proudem...

Malé informační diorama... nově postavená trať k sídlišti Na Švabinách, již za pár dnů dojde ke slavnostnímu otevření. Zde můžete vidět setkání generací trolejbusů od Škodovky, Tbusy zde právě provádějí zkušební jízdy, aby v provozu (ale hlavně při otevření :D ) nedošlo k nějaké technické chybě... Informační proto, že set drátování k trolejbusu se opět rozšířil, za posledních pár dnů asi o dalších 50-60 součástí - většina z nich jsou sloupoví, dále spoj. dráty k sekcím, delta závěsům, 3 "typy" sekcí, jeden úsekový dělič, pár delta závěsů, které se budou dále rozšiřovat o další verze... A proč to píšu, mno proto, že dalšími kroky k dokončení kompletního setu, se blíží i veřejné vydání... Kdy to bude, nevím ani já sám :-)

davdavdav

Super. Já nyní zkouším stavět právě i trolejbusovou mapu, ale bez mnoha potřebných věcí k vedení to s takovou brzy vzdám. Stejně by po té mapě žádný český trolejbus nejezdil-žádný český totiž nemám :D

22.3.2014 19:23
Dawee

Skvělá práce.. :) To abych taky někdy skusil postavit i něco Trolejbusového :D 5*

22.3.2014 16:40 Hodnocení: 5 z 5
Ross

Velmi pěkná práce :) Tohle se mi bude hodit :) A veřejné vydání je skvělá zpráva. Kdybych chtěl vydat tu svou mapu, kde mám přejezd, kde se křiží trolejbus a elektrifikovaná železnice, tak lidi vše seženou :) Ale to je v nedohlednu. Sada je pěkná :)

22.3.2014 13:06
Komentovat mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.