Nejste přihlášeni
šlo, až bude hotový, ale bez nafocenýho H-START ho nehodlám dělat, nebudu vytvářet nějaký paskvily, skrz poslední část věty -> piš PM
Měl bych prosbu. Kdyby jste modeláři náhodou nevděli co, tak nevim jak ostatní, ale mě by určitě bodl koridorovy tunel jako spline, reps. spline pouze vnitřek a portál tunelu asi jako objekt k tomu. Jelikož tunely jako spline lze stavět bez omezeni myslím si žejeto lepší varianta než standartně využivane tunely v trainz.
Upravil adidas1 (2013-04-11 11:10:25)
Jde rozebrat i stávající tunel. Já mám takto udělany tunely na koridor z Koridorové sady. Ale vymodelovat je samosebou někdo může.
Upravil Xcommira (2013-04-11 22:44:06)
taková důležitá otázka pánové... a máte fotky portálů?
Mmm tunel jsem ještě nedělal...
Nikdo nemá textury na tunely? Nikdo jste nestál uprostřed koridoru před tunelem v zatáčce kde je tak 140ka ?
tunely sou i na rovině pokud vím, není potřeba lézt ani do kolejiště, když se u toho přemýšlí a hlavně, neměl sem namysli se hned vydávat k trati, existují i alternativní zdroje (google a podobně)
No pakli že je to v OBLOUKU, tak do kolejí líst ani nemusíš... Ale drátů a asi i sloupů se nezbavíš... Ty se musej vyretušovat
No k rozpracovanému vozu 854 by se hodily fotky na přípoják, chtěl bych dělat verzi před i po reko, kdo nabídne fotky, budu mu vděčný... Už mám vůz malinko rozpracovaný
fotky sem ochoten poskytnout po dokončení 854
tímto žádám všechny, kdo mají tu možnost (ideálně fotoaparát s manuálním nastavením expozice - větší kompakt - např: http://cdn.itproportal.com/photos/fz48- … inal.jpg), zda byste byli ochotni nafotit interiér a exteriér zelených/najbrt vozů ČD Bmee dokud ještě jezdí, rád bych tento vůz během příštího roku postavil, jednalo by se hlavně o stavbu interiéru, exteriér by se (kromě výzbroje) zreskinoval, v případě zájmu mi pomoct, napiště zprávu, případný proškolení ve focení interiéru možný
Děkuji
Měl bych asi tak 8 fotek (nefoceno na textury, jen když jedu vlakem, tak to vyfotím) sedaček vozů BDbmsee (modrá kolečka a "oheň")
Můžu poslat, ale jak píšu, nebylo to na textury - nevím, zda vůbec použitelné
vlaky-lesan.webnode.cz
Měl bych asi tak 8 fotek (nefoceno na textury, jen když jedu vlakem, tak to vyfotím) sedaček vozů BDbmsee (modrá kolečka a "oheň")
Můžu poslat, ale jak píšu, nebylo to na textury - nevím, zda vůbec použitelné
pokud sou to jedny z těchto (myslím tim úhel nafocení) http://www.vagonweb.cz/fotogalerie/CZ/C … bmsree.php tak ty fotky nejsou potřeba, pokud to není na texturu a BDbmsee se ani neví, kdy budeme dělat, pokud vůbec, už máme soupisku na příští rok plnou, aktuálně hoří Bmee, který se docela rychle stahuje a rekonstruuje, tak bych ho rád chytil v co nejvíc provedení, dokud se to ještě dá, proto vás tu taky žádám o pomoc, sám na to nestačím, pokud chcete mít bohatý Vánoce a příští rok
Upravil Glocky (2013-10-23 15:46:54)
Hodil jsem to na úschovnu, stáhni, zkoukni a posuď.
Od Bmee já ničím jiným nepřispěju, nejblíž se ode mě proháněj asi 160km daleko.
http://www.uschovna.cz/zasilka/M5T2589YGP9775WH-PVD
vlaky-lesan.webnode.cz
staženo a díky, mrknu na to večer
Tak já už asi vím, na co budu vydělávat příští rok na brigádě -na foťák Když jsem teď vrazil 16 klacků do kompu
16 do kompu? tak to je pohoda, já investoval a ještě investuju do foťáku peněz, že mi z toho bude blbě
Upravil Glocky (2013-10-23 20:13:59)
No tak od ledna jsem si vydělal různě po brigádách +-30tis Ale kdybych si vydělal třeba 100, furt bych věděl, co si koupit a nebyly by to kraviny. Škoda že není tolik času a člověk musí krom brigád chodit taky do školy a někdy spát Ale to už je trochu jiné téma
No kluci to jste na tom ještě dobře. Já bych rád podával materiály jenže mě je 13 a já kvůly fot kám fakt cestovat nemohu. Já kvůly fotkám fakt cestovat nemohu. V gmaxu sem totálně blbej. S takovou kuráží si můžu jít akorát tak cvrnkat kulički. Já jsem z prdele u trutnova a tam wrm, wrmz atd neuvidím :-)
No vidíš. Trutnov! Máš tam 854 a přípojáky. Po dokončení Btn budu dělat Bdtn a mě by se hodily fotky
Tak to skusím nafotit ale nebude to žádná sláva.
Kdyžtak ti dám intrukce
To bys byl hodný. Ale nevým kdy budu fotit.
Upravil vlakovec101 (2013-11-01 09:49:14)
Tak se pak ozvi do zpráv
Trutnov není špatnej, teď Ti jezděj 2 Brejlovci denně.
[ Generated in 0.026 seconds, 9 queries executed - Využití paměti: (Peak: ) ]