Nejste přihlášeni
Stránky 1
Tohle vlákno chci, aby sloužilo VÝHRADNĚ pro diskusi na dané téma a sdílení návrhů bran, sloupů, zkrátka všeho kromě supportů, suspensionů a drátů, co se týká elektrifikace, nafocené předlohy, případně sloupy na textury budou samozřejmě vítány, je to sada pro VÁS, tak se prosím čiňte a neberte ohled na to, co kdo už udělal
Budeš také dělat tyto žebříkové pylony /IV.K./ ? http://www.k-report.net/koridory/galerieIV/IV098.jpg
vlaky-lesan.webnode.cz
FLATky? pokud o ně stojíš tak klidně, budou ale modelovaný a optimalizovaný na Baldovu sadu výložníků, alfu používám jen na příčník
Upravil Glocky (2013-01-15 20:59:07)
pokud by měl někdo možnost, nebo už měl nafoceny Tube a Lattice s různými nátěry a z různých materiálů, tak budu jen rád, aspoň bude víc barevných variant
hlavně by se hodily rezavý nebo špinavý verze 
Já bychc chtěl pylony z Bechyňky a ze starších dob pro jednostopou elektifikaci
A pak latice s dvěma držáky jak měl Bald.
držáky (výložníky) dělat nebudu a pokud dodáš podklady pro zbytek, tak to postavím 
Podklady jsou bozužel z cesty
Na netu je mnoho fotek pylonů z bechyňky i ze staré elektrifikace.
Podklady na Bechyňku by mohl zařídit Kubar nebo Rypi, bydlí poblíž. A staré pylony a elektrifikaci? zkusím ti najít něco na netu, jestli budeš chtít tuto sadu také tvořit
Mě osobně by se hodila 
No já nedělám jen nový nátěry, dělám i starý, ale sežeň co půjde a určitě z toho něco udělám
zbytek uvidíme, pokud někdo něco dodá, já to mám taky daleko a jet se mi tam nechce jen kvůli sloupům 
objevil sem zajimavej pylon, je to kombinace latice a flatu, podstava čtverec, příčky jako flat, nezužuje se a je ukončenej těsně nad příčníkem, nachází se v Brně na mostě přes ulici Olomouckou (zastávka trolejbusů Životského)
Chtel bych se zeptat . stahnul sem si starou znelku ze stanice Praha hl.n. s Vaclavem knopem a chtel bych si ji dat do TRs 2006 ponevadz nevim jak na to . Poradite mi prosim vas nekdo ?
...vlákno Sada elektrifikace...!
Hledej na forum.trainz.cz, něco tam bude.
vlaky-lesan.webnode.cz
No já bych uvítal zavěšení pomocí lan jako trackside objekt pro osovou vzdálenost kolejí 5m
Protože spline je to takový pracný, špatně se s tím dělá a je to zdlouhavý a pracný... Vlastně by se s tím pracovalo jako se zavešením pomocí držáků a výložníků 
No já bych uvítal zavěšení pomocí lan jako trackside objekt pro osovou vzdálenost kolejí 5m
Protože spline je to takový pracný, špatně se s tím dělá a je to zdlouhavý a pracný... Vlastně by se s tím pracovalo jako se zavešením pomocí držáků a výložníků
nedovedu si to přesně představit, ale dám to na seznam, až se k této sadě zase vrátím a budu dělat zrovna tyto věci, tak se ozvu
Já bych se o to klidně pokusil, ale elektrifikaci jsem ještě nedělal.. teď vůbec nestíhám něco dělat asi dva měsíce už.. Až na konci prázdnin bude čas 

Ahoj všem,
mám dotaz ohledně elektrifikační sady od Krovvy. Existuje nějaký návod popisující všechny typy komponentů a jejich názvy?
Stránky 1
[ Generated in 0.030 seconds, 9 queries executed - Využití paměti: (Peak: ) ]