Trainz.rypi.cz slaví 1.rok!

Datum: 22.5.2013 | Autor: Kubar

Vážení uživatelé,
čas neúprosně plyne a web Trainz.rypi.cz oslavil 21.5.2013 jeden rok od založení. Jsem překvapen, kolik uživatelů se zde stihlo za tu dobu zaregistrovat, kolik obrázků a downloadů nahrát a kolik připomínek poslat. Těší mě, že web i po roce aktivně běží, ikdyž je pozastavena registrace, protože se poslední dobou lidé na webu neuměli chovat. Ale zpátky k věci; když si vezmu, že za jeden den se zde nahraje většinou několik obrázků a napíše desítka komentářů, pořád mám radost a pocit, že tento web opravdu k něčemu slouží. Pamatuji na chvíle ze začátků webu, kdy jsem pevně sledoval, kdo bude po adminech první zaregistrovaný uživatel, kdo první nahraje a okomentuje obrázky a za sebe musím říci, že jsem z toho měl ohromnou radost a dalo by se říci, že mě to hnalo k vylepšení a připomínkám na webu.

Po čase se však na webu začaly objevovat problémy ve formě lidí, kteří se snažili znepříjemnit ostatním uživatelům přístup na web. Mrzí mě, že i takové lidi v komunitě máme, ale člověk si hold nevybere. Avšak i přes všechny tyto nešváry jsme se neuvěřitelně rychle dostali k datu 1 rok.

K 22.květnu 2013:

• bylo na serveru zaznamenáno 570 uživatelů
• vloženo 1161 obrázků a 54 downloadů
• provedeno 5 kol v obrázkové soutěži

Doufám, že do budoucna se budou tyto statistiky jen a jen zvyšovat. O prázdninách, když bude viditelná aktivita, tak by se mohla vrátit obrázková soutěž nebo, když bude čas, nálada a někdo z vás zašle návrh na nějakou jinou soutěž, třeba bude ta jiná. :)

Těším se na další vaše obrázky a downloady, cenné rady a hlavně - aktivitu zde na webu.