Zkouška

Zkouška

Zkouška

Toto je pouze demonstrační obrázek. Podařilo se mi konečně rozchodit náhodný nasazování pražců pod koleje, problém je, že zatím mi to funguje pro 2 druhy, ale věřím, že to půjde třeba i pro 10, myšleno samozřejmě stejnýho materiálu, ne tak, jak je vidět na screenu. Tímto mě napadla jedna myšlenka, je tu pár lidí, kterým se zdají tyto koleje plastický a já s tím souhlasím, není to texturově povedený, byť modelově to není špatný a tak bych rád požádal o pomoc s texturama, který by se daly posléze uveřejnit bez nutnosti řešit nějaký spory ohledně povolení. Ano, je to verze pro TANE, ale byla by případně možnost tyto koleje pustit i do TRS09+ v nějaké osekanější 3D verzi. Aktuálně celou stávající sadu přepracovávám jak modelově, tak právě texturově, sada má současně 9 typů pražců (2 železo - klasik a Y, 1 dřevo, 5 beton a 1 VRT). Sada bude řešena lepším způsobem, než současná, nebude obsahovat tolik variant, lože se bude ke kolejím přidávat formou náspu, což mi přijde jako lepší varianta, než přehrabávat 3000 typů kolejí, jako dosud. Pokud by měl někdo zájem se podílet s tím, že bude balík zveřejněn a jeho jméno bude viset u modelů, klidně se ozvěte do PM.

Glocky

to je asi dost nereálná představa, už jen to, když sem řešil s Vojtou Raimem scriptování návěstidel tak, že by se každý návěstidlo pomocí scriptu seskládalo, tak mi říkal, že by se z toho jádro hry zbláznilo, protože by muselo každý návěstidlo definovat a načítat zvlášť... u těchto kolejí by to bylo ještě daleko horší, protože by se nejspíš takto definovaly segmenty, což by už na 1km úseku, kde bude mít segment 5m byl pěknej masakr, takže řešení scriptem bych opravdu radši nevolil

10.9.2019 22:56
jungova

Napadla me takova posetilost. Kdyby to slo scriptovat (spline asi moc nejde), tak by mohla byt pouze jedna kolej a scriptem definovat stribra , rezava kolej , dale prazce beton, tmavy - svetly drevo, a jiny druhy a treti polozku scriptu, podlozi treba hnedy, svetly kameni, s travou, atd, , , , .

9.9.2019 23:49
Glocky

každá pomoc je vítaná, snad se pak povede vytvořit barevný varianty, který budou ladit oku všem

7.9.2019 17:26
micaker2

Pokud budu moct tak v Majlontě nějakej ten beton či dřevo cvaknu

7.9.2019 17:21
juras.taurus

Když budu moci, tak rád něco vyfotím, mám ovšem k dispozici jen můj Xiaomi mobil. Nicméně velmi držím palce, rád je použiji na své mapě.

7.9.2019 16:56
Komentovat mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.