#1 2012-06-13 11:49:08

Ross
Host
avatar

Tráva

Tak, furt mi někdo řiká, že tráva je děs, hrůza, fuj. Někdo to na druohu stranu chválí, že to je super, pěkné, neokoukané.

Jde vidět, že lidi se v tomhle asi neshodnou. A potom moje screeny dostavají hodnocení 2-4 hvězdy, bo tráva.

Tak jak na to pánové? Jak to udělat tak, aby ta tráva byla jakš takš hustá (divoká česká krajina, neudržované tratě, i to v ČR je (!)). A aby se na to dalo koukat. Mě osobně se třeba ten screen, kde jede to zelené Tučko se zelenýma vagonama libí.. Já to hodnotit, dám plný počet tomu někomu. Igisek to zhodil celkem big_smile Což mě zaskočilo, protože jsem čekal, že ten je dobrý. Třeba ten vjezd na splítku jak tam jede červené ČD Tučko je divný, ale nvm jak na to a holé se mi to moc nelibí a stejně by ste pak nadávali smile

Chtěl bych každou radu, trik, typ jak na to, budu rád za každou odpověď smile

Offline

#2 2012-06-13 15:55:39

DeltaCZE
Host
avatar

Re: Tráva

Typ používáš dobrý. Tip, ti nedám. Nepoužívej trávu a máš to ... já ju taky nepoužívám.

Offline

#3 2012-06-13 16:22:38

Ross
Host
avatar

Re: Tráva

Na tvých screench trávu ale máš. Greenery. Já to michám nebo střidám. Mě se to třeba libí, některé místa. Nvm jak to zdokonalit. Bez trávy by to asi nebylo ono, takové divné ne?

Offline

#4 2012-06-13 17:35:31

DeltaCZE
Host
avatar

Re: Tráva

To co vidíš, je tak 25 trsů na 50m wink

Offline

#5 2012-06-13 17:48:27

baciz
Host
avatar

Re: Tráva

Každý máme svůj styl big_smile

Offline

#6 2012-06-13 23:54:21

Stefja
Host
avatar

Re: Tráva

Kombinovat a dívat se okolo sebe - podél trati často bývají příkopy a v nich bývá mokro, tzn. rostou tam různé druhy vyšších trav. Kytky na loukách se mění podle nadmořské výšky, některé druhy mají rády teplo, proto je hloupost je cpát na hory apod...sám za sebe používám Trundovu trávu jako podklad a potom "dobarvuju" podle toho, v jakém prostředí trať vede - FMA traviny, JVC kytky, nízké roští od Němců nebo Rusů...pokud nechceš slyšet kritiku, zapomeň na obligátní "je to jenom hra", to potom na screeny cpi klidně šedou plochu s kolejema a div se, že to nikdo nechválí. V přírodě asi taky vedle sebe neporostou vlčí máky, které máš na mezích a polích a rákosí, které má rádo mokřady...

Offline

#7 2013-02-11 19:09:13

mirabak
Host
avatar

Re: Tráva

K té trávě.
Dříve to tak všude zaroslté a neudržované nebylo, starší určitě pamatují. Je to odrazem dnešní doby, pokud někdo modeluje současnost, tak je potřeba trávy více. Ale pokud někdo modeluje ČSD a začátky ČD, mělo by být trávy méně. Jinak screeny od Rosse se mi moc líbí. Vždy je potřeba se vžít do doby a do situace provozu, ze které je screen pořízen a k tomu přihlédnout v hodnocení.
Jinbak jsem velmi rád, že zde mohu vidět, jak se to má dělat a jsem rád, za každý náror, krytiku nebo pochvalu. Krytika, je velice důležitá ke zdokonalování :-)

Offline

,
[Bot] claudebot

Zápatí

Technologie FluxBB | CZ a SK

[ Generated in 0.020 seconds, 7 queries executed - Využití paměti: (Peak: ) ]