Nejste přihlášeni
Možná příští týden. Zítra jedu do Boleslavy :-)
Dnes jsem nafotil okolo 100 fotek na model/textury Zamračené 749.121. Měl by někdo chuť se do toho pustit? S novým fotoaparátem jsou lepší výsledky, než jindy.
Já bych se do toho pustil. Udělal bych to na kilanův model. :-)
Nechci ti do toho moc zasahovat, ale model od Raaba je na tom o mnoho lépe jak modelově, tak velikostí textur..
vlaky-lesan.webnode.cz
Ono i z Kilan modelů jdou udělat pěkné skiny. Nejhorší je vybrat potřebný model, protože Kilan dělá komplet mašinu z jednoho boku. Jak je předloha reklamka, nastane problém. Ráábův model taky není příliš ideální.
Upravil Xcommira (2013-11-11 21:30:32)
Máš pravdu, ale když vezmeš v potaz Kilanovo licenci...
vlaky-lesan.webnode.cz
Kilan hlavně nesmyslně lpí na velmi malých texturách, pokud chceš povolení na skin s většími texturami, tak bůhvíproč odmítá.
A pak se ještě v éteru dá sehnat několik reskinů na jeho modely s velkými texturami. Tedy buď bez povolení nebo autor neodolal.
Upravil lesanek (2013-11-13 19:15:54)
vlaky-lesan.webnode.cz
Ano, v éteru a proto jsou éterické...
Mám možnost nafotit jedno soukromé růžové prasátko a pak ještě jedno a to je zelené a je to tuším Českomoravský cement. Měl by někdo zájem?
Prásátka beru obě! Už jsem se asi 3x pokoušel, ale vždy to uvízlo na špatných materiálech.. Samozřejmě bych musel začít znovu, protože modeluji úplně jinak než třeba před rokem. To je nevýhoda toho, jak se člověk zlepšuje.. Na něčem přestane chvíli dělat a pak už to neni dobrý a začíná se znovu
Nevím, jak to s tím zeleným vypadá, protože jsem to fotil v lomu u šturcu (tak není zadek moc dobrej). Ale to ružové mi stojí cca 1km od baráku-> není problém ho nafotit i v pohybu nebo natočit nebo nahrát zvuk.
Ještě mám možnost když už budu v té Transportě nafotit i Rosničku (710) zelenou anebo 710 ze Slatiňan (ACHP) žlutou. Tady jsou ty Rosničky obě: http://www.k-report.net/ukazobrazek.php … =28/108508
Foť všechno co můžeš.. Jinak kdyžtak se pak ozvi, já se mrknu na mašiny a dám instrukce, jak by se mi to hodilo mít nafocený, aby se s tim pak dobře pracovalo.
Jasně.
Tak jsem to nafotil. Trochu mi blbne technika takže nevím, kdy pošlu, ale snad to stihnu ještě dneska.
Ahoj Kdyby měl někdo zájem mám na focené tyto Pešingy 163 080-5 a 163 217-3 a pak má ještě 1x Bdt + 1x Bt Zelené a 1x Najbrt I. Ještě dodám že k nim Bdt/Bt nejsou čela
Zdravím, během týdne Vám sem nahraju ukázky fotek na reskiny, zda byste nechtěli na veřejný download někdo udělat :-).
pokud bys měl nějaký 74x, tak je tlač rovnou mě
Já bych mohl dodat nějaké 742, ale ČDC.
tak 74x mám hotové
spíše jsou to vagony nákladní i osobní
zítra na to mrknu a zmenším foto a sem pošlu i s popisem jak žádat o fotky
tak až bys měl nějaký nový 74x, tak na mě kdyžtak mysli
Upravil Glocky (2014-01-11 00:20:34)
Ok Glocky )
Foto zasílám jen pokud bude reskin veřejný a 100% hotový. Zasílám jen jednomu člověku a ten je zavázán, že fotografie nebude šířit dále. Při tvorbě reskinu mohu pomoc.
Přeci jen se něco našlo ze 74x Glocky
ČDC 111.034-5
ČDC 123.017-6
EŽ 740.559-0 X GLOCKY model
ČDC 742.300-7 X GLOCKY model
ČD 810.333-5
ČD 810.644-5
BDtax 93-29 105-6 ČD
KŽC 740.692-9 X GLOCKY model
Upravil DeltaCZE (2014-01-11 15:41:24)
Zdravím, rád bych se vás zeptal, zdali někdo stihl nafotit lokomotivu 749 018 a byl by ochoten se o tyto fotky podělit? Díky
Myslím, že xcommira nebo někdo jiný už dokonce ukazoval model.
[ Generated in 0.027 seconds, 7 queries executed - Využití paměti: (Peak: ) ]